Psykosynteesiyhdistyksellä on kolmenlaisia jäseniä

Hae terapeutti

Varsinaisiksi jäseniksi ovat tervetulleita:
Diplomin saaneet psykosynteesiterapeutit, -valmentajat, -mentorit ja –organisaatiokonsultit.

Opiskelijajäseniksi ovat tervetulleita:
Ammattiin tähtäävien psykosynteesiopinto-ohjelmien opiskelijat ja henkilöt, jotka ovat suorittaneet yksivuotisen psykosynteesin peruskoulutuksen. Opiskelija voi olla opiskelijajäsen kunnes hän on saanut diplomin loppuun suoritetuista opinnoista.

Kannatusjäseniksi ovat tervetulleita henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita psykosynteesistä ja haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja päämääriä.

Jäsenyyden tarjoamat edut

Jäsenenä saat tietoa Psykosynteesimaailman tapahtumista. Voit osallistua kaikkiin yhdistyksen hallituksen ja jäsenten järjestämiin tapahtumiin.
Varsinaisena tai opiskelijajäsenenä sinulla on pääsy kaikkiin kotisivujen toimintoihin, yhdistyksen ja sen jäsenten sivuilla julkaisemaan materiaaliin sekä verkostoitumisfoorumiin.

Varsinaisena jäsenenä voit myös:

  • Markkinoida toimintaasi yhdistyksen kotisivuilla ilman eri kustannuksia
  • Ilmoitella omista luennoistasi tai kursseistasi (max 1000 merkkiä välilyönnit mukaanlukien)

Näin voit liittyä jäseneksi:

Täytä jäsenhakemuslomake. Liitä kopio diplomista/kurssitodistuksesta hakemukseesi. Laita rasti ruutuun, jos haluat esittäytyä kotisivuilla ja kirjoita lyhyt esittelyteksti itsestäsi ja työstäsi. Noudata tekstin pituutta koskevia ohjeita, koska esittäytymistila on rajallinen. Voit halutessasi oheistaa valokuvasi jpg-muodossa.

Varsinaisten ja kannatusjäsenten jäsenmaksu on 40 euroa/vuosi,
opiskelijajäsenmaksu on 20 euroa/vuosi.
Maksa jäsenmaksusi tilille nro IBAN: FI1140550010993075, BIC HELSFIHH
Vastaanottaja: Psykosyntesföreningen i Finland rf – Suomen Psykosynteesiyhdistys ry
Viesti-ruutu: Jäsenmaksu vuodelta ………. ja oma nimesi.

Kun olet maksanut jäsenmaksusi ja olemme saaneet kopion mahdollisesta kurssitodistuksestasi/diplomistasi, saat tervetuloviestin sähköpostitse sekä salasanan jäsensivuille. Jos olet ammatissa toimiva jäsen, näet myös oman esittäytymistekstisi otsikon ”Etsi terapeutti/valmentaja” alla, mikäli olet sitä toivonut.
Mikäli Sinulla on jäsenyyttä koskevia kysymyksiä, ota yhteys jäsenvastaavaamme Camilla Vitzthum, camilla.vitzthum@gmail.com
Mikäli Sinulla on kysymyksiä koskien esittäytymistäsi kotisivuilla, ota yhteys info@psykosynteesi.fi

Uusi esittely kotisivuilla / Uusi diplomi

Sinä, joka olet jo ammatissa toimiva jäsen, voit kirjoittaa uuden esittelytekstin otsikon ”Liity jäseneksi / Uusi esittely” alla täyttämällä lomakkeen. Muista täyttää kaikki tiedot, myös ne, jotka eivät ole muuttuneet.
Jos olet jo jäsen ja saat uuden diplomin, toivomme Sinun lähettävän kopion uudesta diplomistasi osoitteeseen info@psykosynteesi.fi