Haetko terapeuttia tai valmentajaa?

Tästä löydät ne ammatissa toimivat Psykosyntesföreningen i Finland rf – Suomen Psykosynteesiyhdistys ry:n psykosynteesiterapeutit ja –valmentajat, joilla on voimassa oleva diplomi suoritetuista psykosynteesiopinnoista. Jokainen terapeutti ja valmentaja vastaa itse omasta esittelytekstistään, toiminnastaan ja tarjoamistaan palveluista.

Psykosynteesiterapeutit

Christel Abborre
Christel Abborre Terapeutti
Vastaanotto: Luoteisväylä 28 A 10 Helsinki 040-8215386 info@christelabborre.com www.christelabborre.com www.facebook.com/ keskusteluterapeuttichristelabborre
fisven

Tällä hetkellä ei vastaanottoa. Vastaanotto avataan jälleen 2016 kesän jälkeen pääkaupunkiseudulla.

Ingen mottagning för tillfället. Mottagningen öppnas på nytt i huvudstadsregionen efter sommaren 2016.

~
Chris-Marie

 Chris-Marie Törnroos  Terapeutti, valmentaja, kouluttaja

Vastaanotto: Rikhardinkatu 2, Helsinki

Kustaa Vaasankatu 10, Tammisaari

puh. 0405901799  chrismarie.tornroos@gmail.com

www.facebook.com/vivereart

www. ihminentavattavissa.fi

svfi

Tunnetko juuttuneesi vanhoihin rooleihin ja käyttäytymismalleihin?Kaipaatko lisää sisäistä vapautta ja liikkumavaraa? Haluatko kommunikoida paremmin, kasvaa ihmissuhteissasi? Tuntuuko ettet käytä koko persoonaasi – haluat löytää enemmän rohkeutta, viisautta, myötätuntoa, luovuutta ja elämäniloa. Haluat kasvaa ja kehittyä.

 

Keskusteluterapian, psykosynteesivalmennuksen ja symbolidraaman lisäksi tarjoan psykosynteesikoulutusta, luentoja ja työpajoja mm psykosynteesin lähestymistavasta ja menetelmistä.

Toimin myös mentorkouluttajana Ihminen Tavattavissa ohjelmassa. 

~
Päivi Lemola-Lundmark
Päivi Lemola-Lundmark Terapeutti
Vastaanotto: 050 4011 393 paivi.lemola-lundmark@netti.fi
fisv
Oletko juuttunut omaan elämäntilanteeseesi, asenteisiin, odotuksiin tai käyttäytymismalleihin? Onko elämässäsi käsittelemättä jäänyt suru tai menetys? Kaipaatko apua arjessa jaksamiseen tai kadotetun elämänilon löytämiseen? Tai haluatko oppia tuntemaan paremmin itsesi ja omat sisimmät tarpeesi? Psykosynteesiterapeuttina olen valmis kohtaamaan Sinut missä elämäntilanteessa sitten lienetkin. Voit oppia löytämään omat vastauksesi, oman tahtosi ja omat vahvuutesi.
~
Anne Lindgren
Anne Lindgren Terapeutti
Vastaanotto: Norragatan 17 Marianhamina  040-7344222              lindgren.ann@gmail.comÖppna Rum
fisv
Kaikki mitä tarvitaan onnelliseen elämään, on meissä itsessämme. Saatamme kuitenkin tarvita ohjausta tietoisuuden saamiseksi. Vapaan valinnan edellytys on kosketus sisimpäämme. Minun tehtäväni on auttaa sinua löytämään oma sisäinen voimasi ja tukea sinua valintojen tekemisessä koskien hyvinvointiasi, ihmissuhteitasi, työtäsi jne.
~
Monica Meinander
Monica Meinander Terapeutti
0400-852411 monica.meinander@kolumbus.fi
fisv
Kaipaatko elämältäsi enemmän? Elätkö tällä hetkellä niinkuin itse haluat tai ohjaavatko vanhat tutut kaavat, pakolliset tehtävät sekä toisten ja omat odotuksesi sinua? Muistatko antaa itsellesi ”omaa aikaa”, ajatuksillesi, levollesi ja palautumisellesi. Psykosynteesiterapiassa lähtökohtana ovat aina toivomuksesi ja tarpeesi, työstämme sinulle tärkeitä aiheita ja kysymyskiä. Pääset kokeilemaan psykosynteesin työkaluja, jotka auttavat sinua luomaan yhteyden itseesi ja sisimpääsi. Saat tukea ja apua löytämään tiesi takaisin omaan itseesi. Tarjoan sinulle tukea ja ohjausta prosessissasi, joka antaa sinulle mahdollisuuden elää elämäsi täysillä.
~
Melita Tulikoura
Melita Tulikoura Terapeutti
Vastaanotto: Jokikatu 17 A3, Porvoo 040-551 4592
melita.tulikoura@wildandwise.fi

fisvenge

Voitko huonosti vaikka kaiken ”pitäisi” olla hyvin? Oletko keskellä elämänkriisiä tietämättä minne mennä? Ovatko ihmissuhteesi rempallaan? Tarvitsetko tukea trauman tai menetyksen jälkeen? Oletko kenties saanut syöpädiagnoosin?Tiedän että on mahdollista nousta jaloilleen kaatumisen jälkeen, tiedän että heikko itsetunto on korjattavissa, tiedän että kannattaa ottaa riski elää. Puhuminen ja keskustelu on parantavaa ja selkeyttävää.

Psykosynteesivalmentajat

~
 Chris-Marie

 Chris-Marie Törnroos

valmentaja

Vastaanotto:

 Rikhardinkatu 2, Helsinki

 Kustaa Vaasankatu 10, Tammisaari

Puh. 040-5901799

chrismarie.tornroos@gmail.com

www.facebook.com/vivereart

www. ihminentavattavissa.fi

sv fi

Psykosynteesivalmentajana haluan rohkaista sinua tutkimaan ja työstämään sitä, mikä on sinulle tärkeää elämässäsi juuri nyt.

Suunnittelemme tavoitteet prosessille ja teemme henkilökohtaisen ohjelman miten sen saavutat. Kannustan sinua toimintaan ja uuden löytämiseen.

Yhdessä tutkimme esteitä ja haasteita, löydämme lähestymistavat ja resurssit joita kehittää, jotta löytäisit ratkaisuja ja uusia näkökulmia.

Keskusteluterapian, valmennuksen ja symbolidraaman lisäksi tarjoan psykosynteesikoulutusta, luentoja ja työpajoja psykosynteesin lähestymistavasta ja menetelmistä.

Toimin myös mentorkouluttajana Ihminen Tavattavissa ohjelmassa

~
Lillu Sandström Valmentaja    Vastaanotto: Helsinki             040 536 8848  lillu@saanalo.fi
fi
Löytääksesi elämään enemään tasapainoa, harmonia ja iloa sinun on:

  • tiedettävä mitä haluat
  • avauduttava rajattomille mahdollisuuksille
  • uskoa että sinä olet hyvän elämän arvoinen
~
Päivi Lemola-Lundmark
Päivi Lemola-Lundmark Valmentaja Vastaanotto:  050 4011 393 paivi.lemola-lundmark@netti.fi
fisv
Onko edessäsi vaikea valinta – suuri tai pieni, henkilökohtainen tai ammatillinen? Kaipaatko apua oman arkesi jäsentämiseen, omien mahdollisuuksiesi näkemiseen tai itsetuntosi kohottamiseen?Valmennuksessa autan Sinua selkiyttämään ajatuksiasi, kannustan löytämään uusia näkökulmia ja näkemään omat vahvuutesi.Valmennus on hyvin käytännönläheistä. Lähtökohtana on nykytilanteesi, josta kuljemme kohti yhdessä sovittua tavoitetta.
~
~
Lia Lindström
Lia Lindström Valmentaja         Vastaanotto: Helsinki Porvoo 045-1132564 lialindstrom@hotmail.com www.lialindstrom.com
fisv
Työ, työttömyys,arki, perhe, yksinäisyys… asettavat vaatimuksensa? Kuka olet? Mitä haluat? Miten rikkoa kaavoja, sanoa ei / kyllä?Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja meillä kaikilla on tarkoituksemme. Kuntosalissa voit saada henkilökohtaista ohjausta, urheilijoilla on valmentajansa. Normaali elämämme ja arkemme asettavat haasteita. Henkilökohtainen keskusteluvalmentaja voi olla avuksi, kun tarvitset sparrausta arkeesi ja elämääsi. Valmentaminen alkaa siitä missä Olet juuri nyt. Yhdessä kuljemme tavoitteeseen jonka olet asettanut.Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena kuin Olet!
~
Monica Meinander
Monica Meinander Valmentaja 0400-852411 monica.meinander@kolumbus.fi
fisv
Psykosynteesivalmennuksessa keskitymme nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Voimme oppia menneisyydestä, mutta emme viivy siellä. Tietoisuus siitä missä olet ollut, missä olet nyt ja minne tahdot päästä auttaa sinua tavoiteasettelussasi. Valmennus rakentuu valmentajan ja sinun aktiiviseen ja molemminpuoliseen yhteistyöhön. Valmentaja auttaa sinua määrittelemään tavoitteesi, kehittämään suunnitelmiasi ja tiedostamaaan seuraavat askeleesi tavoitteesi saavuttamiseksi. Yhteistyössä valmentajan kanssa saat apua ”solmujen avaamisessa” ja uusien haasteiden vastaanottamoisessa. Valmentajan asenne on hyväksyvä, aktiivisesti kuunteleva ja sinua arvostava.
~

Taina Ojapalo Valmentaja         Vastaanotto:  Riihimäki 040-7268727 taina.ojapalo@gmail.com

fien

Haluatko muuttaa nykyistä tilannettasi? Kaipaatko tueksesi peiliä, josta heijastuu syvin sisimpäsi, sinä itse?  Jos, niin ota yhteyttä ja varataan lähtöaika sisäiselle matkallesi.
”Muutoksia ei tapahdu, kun yritämme saada itsemme muuttumaan, vaan kun tiedostamme, mikä ei toimi.” – Shakti Gawain
~