Psykosynteesiyhdistys

Hae terapeutti

Psykosynteesiyhdistys haluaa yhdistää psykosynteesin parissa toimivat ammattilaiset ja kaikki psykosynteesin filosofiasta kiinnostuneet ihmiset. Yhdistys on perustettu 18.2.2011.

Yhdistyksen tarkoituksena on:

• jakaa tietoa psykosynteesistä ja sen soveltamisesta suurelle yleisölle ja viranomaistahoille,
  • pitää yllä rekisteriä diplomin saaneista, ammatissa toimivista jäsenistä ja välittää heidän palveluitaan,
  • luoda jäsenille tapaamispuitteet ammatillisen inspiraation, kasvun, yhteistyön ja kehityksen edesauttamiseksi sekä
  • tarjota jäsenille jatkokoulutusta psykosynteesiä ja ammattirooliamme käsittelevien tapahtumien ja työpajojen muodossa.

Jäsenten työkenttänä on yksilöiden ohjaus, henkilökohtainen kehitys, johtajuus ja ryhmien kehitys psykosynteesin näkemykseen pohjautuen. Terapeutit ja valmentajat ovat sitoutuneet noudattamaan yhdistyksen eettisiä sääntöjä. Yhdistys haluaa edesauttaa toiminnan korkeaa laatua ja tukea jäseniään heidän työssään mm. järjestämällä jatkokoulutusta ja vaalimalla eettisiä sääntöjä. Laadun varmistukseen kuuluu lisäksi eettinen neuvosto ja vahvistettu valitusmenettely. Yhdistys on uskonnollisesti ja poliittisesti riippumaton.